Loulis Food Ingredients_Ανακοίνωση εκλογής νέου μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος και συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Η εταιρεία με την επωνυμία «LOULIS FOOD INGREDIENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Gianluca Fabbri, μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Εταιρείας», κατά την από 8/1/2024 συνεδρίασή του, κατόπιν θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας, ο κ. Arnoud van den Berg, νέο μη εκτελεστικό μέλος για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι μέχρι τις 22/6/2026. Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξέτασε και διακρίβωσε κατά την ανωτέρω συνεδρίασή του ότι ο κ. Arnoud van den Berg πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας, σύμφωνα με το άρθρο 3 Ν. 4706/2020 και την Πολιτική Καταλληλότητας της Εταιρείας.
Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με την από 8/1/2024 απόφασή του, ως ακολούθως:

1) Ο κ. Νικόλαος Λούλης του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου – Εκτελεστικό Μέλος
2) Η κα Ελισάβετ Καπελάνου – Αλεξανδρή του Σπύρου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
3) Ο κ. Νικόλαος Φωτόπουλος του Σπυρίδωνος, Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος
4) Ο κ. Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος του Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Μη Εκτελεστικό Μέλος
5) Ο κ. Arnoud van den Berg του Johannes Cornelis, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Μη Εκτελεστικό Μέλος
6) Ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας του Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
7) Ο κ. Γεώργιος Τανισκίδης του Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σύμφωνα με το α. 82 παρ. 1 Ν. 4548/2018, η παρούσα απόφαση της εκλογής του κ. Arnoud van den Berg ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. υποβάλλεται σε δημοσιότητα και ανακοινώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει τον εκλεγέντα, ακόμη και αν δεν έχει αναγραφεί σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη.