Ανακοίνωση εκποίησης ενσώματων ονομαστικών μετοχών

Loulis Food Ingredients_Ανακοίνωση εκποίησης ενσώματων ονομαστικών μετοχών

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 6 της Απόφασης 1/380/4.5.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε υλοποίηση της απόφασης 7.25/443/06.09.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι στις 20.09.2007 εκτελέστηκε και ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκποίησης 8.351 ενσώματων ονομαστικών μετοχών που δεν είχαν κατατεθεί για αποϋλοποίηση και μετοχών που προέρχονταν από εταιρικές πράξεις και είχαν εκδοθεί σε άϋλη μορφή υπέρ των δικαιούχων των ενσώματων μετοχών.

Το καθαρό προϊόν της εκποίησης ανήλθε σε 25.602,77 Ευρώ (3,0659 Ευρώ ανά μετοχή). Η Εταιρεία θα αποστείλει ταχυδρομικά στους δικαιούχους τις απαιτούμενες βεβαιώσεις καθώς και πλήρεις οδηγίες για την είσπραξη του ποσού που τους αναλογεί.