Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας Ν. 3556/2007 – Λούλης Νικόλαος, Μάνου Όλγα

Loulis Food Ingredients_Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας Ν. 3556/2007 – Λούλης Νικόλαος, Μάνου Όλγα

Η εταιρία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ A.E.ανακοινώνει, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, την απόφαση 1/434/3.7.2007 και την Εγκύκλιο 33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι στις 03.09.2014 ο κ. Νικόλαος Λούλης του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος Δ.Σ. και Υπόχρεο Πρόσωπο κατά την έννοια του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν. 3340/2005 απέκτησε -αιτία γονικής παροχής - από την μητέρα του Μάνου Όλγα του Ηλία, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Υπόχρεο Πρόσωπο κατά την έννοια του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν. 3340/2005, 175.858 μετοχές της εταιρίας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. Τα νέα ποσοστά επί των μετοχών (και δικαιωμάτων ψήφου) διαμορφώνονται σε 48,46% για τον κο Λούλη Νικόλαο ενώ η κα Όλγα Μάνου δεν κατέχει πλέον μετοχές στην εταιρία.