Ανακοίνωση Συγκρότησης νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα

Loulis Food Ingredients_Ανακοίνωση Συγκρότησης νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα

Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, της 13.6.2017, το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1) Νικόλαος Λούλης του Κωνσταντίνου και της Όλγας, Πρόεδρος του Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος

2) Νικόλαος Φωτόπουλος του Σπυρίδωνος και της Αθανασίας, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος

3) Κωνσταντίνος Δημόπουλος του Νικολάου και της Ευφροσύνης, Μέλος Δ.Σ. –Εκτελεστικό Μέλος

4) Καντίμ Αμπντουλά Σαϊντ Φαρις Αλντερέι (Khedaim Abdulla Saeed Faris Alderei) του Αμπντουλά (Abdulla) και της Σάμπα Μοχάμαντ (Sabha Mohamad), Μέλος Δ.Σ. - Μη Εκτελεστικό Μέλος

5) Γεώργιος Μουρελάτος του Αποστόλου και της Μαρίας, Μέλος Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

6) Κουτούπης Ανδρέας του Γεωργίου και της Μαριάνθης, Μέλος Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής, ήτοι μέχρι την 13.6.2021.

Εκ των ανωτέρω, οι Κουτουπής Ανδρέας, Γεώργιος Μουρελάτος και Καντίμ Αμπντουλά Σαϊντ Φαρις Αλντερέι απαρτίζουν την Επιτροπή Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4449/2017.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή