Ανακοίνωση συνεργασίας της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ με την εταιρεία KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ

Loulis Food Ingredients_Ανακοίνωση συνεργασίας της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ με την εταιρεία KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ

Η Μύλοι Λούλη Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου υπέγραψε συμφωνία με την οποία θα ενώσει τις δυνάμεις της με την εταιρεία «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ».

Η «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ» από το 1996 δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή μειγμάτων αρτοποιίας και την παραγωγή - εμπορία πρώτων υλών τροφίμων για την αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, μακαρονοποιία, παραγωγή σφολιάτας κ.α.

Οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι εφόσον ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, η «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ» θα απορροφηθεί στο ερχόμενο διάστημα από Θυγατρική εταιρεία της Μύλοι Λούλη Α.Ε.. Η νέα αυτή εταιρεία θα διατηρήσει το εμπορικό σήμα “KENFOOD” καθώς επίσης και την υφιστάμενη δομή της «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ» τόσο παραγωγικά, όσο και εμπορικά.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή