Απάντηση σε Δημοσιεύματα

Loulis Food Ingredients_Απάντηση σε Δημοσιεύματα

Σε απάντηση στο από 04/06/2010 δημοσίευμα της εφημερίδας DEAL NEWS η εταιρεία ανακοινώνει ότι:

Οι αιτήσεις που έχει καταθέσει η εταιρία για την έκδοση των αδειών που χρειάζονται για την ανέγερση του νέου εργοστασίου προχωρούν κανονικά βάση των νομίμων διαδικασιών. Το νέο εργοστάσιο που θα χτιστεί στο Κερατσίνι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αποτελεί μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα πιο φιλική προς το περιβάλλον, η οποία ουδέποτε είχε σχεδιαστεί για παραγωγή βιολογικού αλεύρου, όπως αναληθώς αναφέρετε στο δημοσίευμα. Η παραγωγή βιολογικού αλεύρου εξ αρχής είχε σχεδιαστεί να γίνει στην βιομηχανική μονάδα στη Σούρπη Μαγνησίας. Η κατασκευή της συγκεκριμένης γραμμής βρίσκετε στο στάδιο της ολοκλήρωσης της και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά, μέσα στις επόμενες μέρες.

Η εταιρία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1951 και η αποχώρησή της από αυτό δεν την έχει απασχολήσει.

Είναι αυτονόητο ότι εφόσον υπάρξει στο μέλλον οποιαδήποτε εξέλιξη, η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες ενημέρωσης των αρμοδίων Οργάνων και των επενδυτών, όπως πάντοτε μέχρι τώρα έχει κάνει.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή