Απάντηση σε επιστολή Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 06.02.2007

Loulis Food Ingredients_Απάντηση σε επιστολή Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 06.02.2007

Σε απάντηση στην από 06.02.2007 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αρ.πρωτ.315, σας γνωρίζουμε τα εξής:
Αναφερόμαστε και πάλι στις από 01.02 και 05.02 ανακοινώσεις μας, το περιεχόμενο των οποίων ισχύει ακόμα. Πέραν του ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και εκτιμούμε ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, δεν υπάρχει άλλη θετική πληροφορία για την υπεύθυνη ενημέρωση των επενδυτών.
Όσον αφορά την αποτίμηση την οποία ζητάτε δεν νομίζομε ότι υπάρχει ο,τιδήποτε νούμερο σταθερό πέραν του κόστους συμμετοχής μας που ανέρχεται στα 52 εκ. Ευρώ. Τέλος διευκρινίζομε ότι οι παρούσες διαπραγματεύσεις αφορούν μόνο τις θυγατρικές μας εταιρείες στη Ρουμανία και Βουλγαρία και όχι ποσοστό της μητρικής.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή