Απάντηση σε Ερώτηση της Επιτρ.Κεφαλαιαγοράς την 15.01.2015

Loulis Food Ingredients_Απάντηση σε Ερώτηση της Επιτρ.Κεφαλαιαγοράς την 15.01.2015

Σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αρ.πρωτ. 147/15.1.2015, σχετικά με τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού οικονομικού τύπου, σας ανακοινώνουμε ότι:

Πραγματικάόπως αναφέραμε και στις Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου και της Εταιρείας για την περίοδο που έληξε την 30η Σεπτεμβρίου 2014,από τον Ιούλιο του 2014 η Εταιρεία του Ομίλου LOULIS INTERNATIONAL FOODS ENTERPRISES BULGARIA Ltd συμμετέχει με ποσοστό 40% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας LAFCO LEADER ASIAN FOOD COMPANY Ltd, η οποία με την σειρά της συμμετέχει με ποσοστό 60% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd. Σκοπός της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd. είναι η διερεύνηση, σε πρώτη φάση, επενδυτικών ευκαιριών για τον Όμιλο στην Ινδία και σε δεύτερη φάση η κατασκευή εργοστασίου στην Ινδία. Με την εταιρεία CHIPITA η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ βρίσκετε σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο.
Στόχος των συζητήσεων είναι η δημιουργία από κοινού Μύλου στην Ινδία, ο οποίος όπως είναι λογικό θα εξυπηρετεί και την εταιρεία της CHIPITA στην Ινδία. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε 3 έτη περίπου από την ημέρα έναρξης αυτής και θα κοστίσει περί τα 15 εκ €.

Εφόσον υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη και συμφωνία η Εταιρεία άμεσα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την Χρηματιστηριακή Νομοθεσία.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή