Απόκτηση ακινήτου της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. στην Μάνδρα Αττικής

Loulis Food Ingredients_Απόκτηση ακινήτου της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. στην Μάνδρα Αττικής

H ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι προέβη στην αγορά ισόγειας αποθήκης συνολικής επιφάνειας 2.250 τ.μ. που βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 8.800 τ.μ. στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας στην θέση «ΜΕΣΑΙΑ ΓΕΦΥΡΑ» επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών. Το τίμημα για την απόκτηση ανήλθε σε € 2,0 εκ.

Η αγορά του ανωτέρω ακινήτου έγινε λόγω αναγκαστικής απαλλοτρίωση της υπάρχουσας αποθήκης της Εταιρείας που βρίσκεται στην πάροδο της Ιεράς Οδού αρ. 131 (Εμ. Παππά) στο Δήμο Αιγάλεω, για την κατασκευή έργων του Μετρό Αθήνας.

Η νέα σύγχρονη αποθήκη θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποθεμάτων, καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Εταιρείας, ενώ θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων της για συνεχή ανάπτυξη.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή