6η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019-2020

Loulis Food Ingredients_6η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019-2020

Η Μύλοι Λούλη, με 239 χρόνια ιστορίας, παράδοσης και δημιουργίας, εξέδωσε την 6η Ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα έτη 2019-2020, σύμφωνα με τα GRI Standards, τον οδηγό δημοσιοποίησης πληροφοριών ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το ISO 26000 και εναρμονισμένη με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.
Η έκθεση αποτελεί μια καταγραφή όλων των μετρήσιμων υπεύθυνων πρακτικών της εταιρείας, που έχουν ενσωματώσει στην καθημερινή λειτουργία και αξιολογείται η αποτελεσματικότητα της στρατηγικής που εφαρμόζεται για την βιώσιμη ανάπτυξη.
Με όραμα να δημιουργούμε αξία για τη ανθρώπινη διατροφή, δεσμευόμαστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να μειώνουμε το αρνητικό αποτύπωμα μας και να αυξάνουμε το θετικό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή