Τιμητική διάκριση για την Loulis Food Ingredients για τη προσφορά της στη σχολή Le Monde

Loulis Food Ingredients_Τιμητική διάκριση για την Loulis Food Ingredients για τη προσφορά της στη σχολή Le Monde

Την Παρασκευή 3/2 η σχολή Le Monde πραγματοποίησε τη τελετή αποφοίτησης. Ο εκπαιδευτικός όμιλος Le Monde ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση. Προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και αναδεικνύει τα ταλέντα των σπουδαστών της εξασφαλίζοντας στους αποφοίτους της τα εφόδια για μία εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η εταιρεία μας για άλλη μια χρονιά βραβεύτηκε από τη σχολή Le Monde για την χορηγία αλεύρων που χρησιμοποιούν οι σπουδαστές της στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των σπουδαστών καθώς και στη νέα γενιά αρτοποιών δίνοντας τους ώθηση, έμπνευση και αγάπη για αυτό που κάνουν.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή