Χρυσό βραβείο για τα «Easy Bake» των Μύλων Αγίου Γεωργίου στα Plant Based Awards 2024

Loulis Food Ingredients_Χρυσό βραβείο για τα «Easy Bake» των Μύλων Αγίου Γεωργίου στα Plant Based Awards 2024

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 το τμήμα Marketing καταναλωτικών προϊόντων της Loulis Food Ingredients παρευρέθηκε στην τελετή βραβείων Plant Based Awards 2024 για την παραλαβή του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Best Plant Based Ingredients» για το προϊόν Vegan Cake με γεύση λεμόνι, του sub-brand «Easy Bake» των Μύλων Αγίου Γεωργίου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Διονύσης Κασωτάκης - Commercial Director FMCG της εταιρείας.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή μας τη βράβευση, καθώς είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή, μέσα από τα προϊόντα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας. Στην Loulis Food Ingredients, η ποιοτική διατροφή είναι πρωταρχικό μας μέλημα και οι εξειδικευμένες ομάδες μας στην «Έρευνα και Ανάπτυξη» εργάζονται καθημερινά σε αυτή την κατεύθυνση.
Η σειρά Vegan των Easy Bake αποτελείται από 3 μοναδικά προϊόντα: Cake με γεύση λεμόνι, Pancakes και Κρέπες που με την εγγύηση των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ήρθε για να κάνει την καθημερινή απόλαυση vegan! Το Vegan Cake με γεύση λεμόνι, παρασκευάζεται με τις πιο αγνές και ποιοτικές α’ ύλες και περιέχει καστανή ζάχαρη. Με την προσθήκη απλών υλικών και μόλις 2 λεπτά προετοιμασίας, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει οικονομικά, εύκολα και γρήγορα, με σίγουρο αποτέλεσμα, το πιο αρωματικό και γευστικό vegan κέικ με γεύση λεμόνι!
Όλα τα προϊόντα της σειράς Easy Bake, δεν περιέχουν φοινικέλαιο, υποστηρίζοντας την προσπάθεια κατά της αποψίλωσης των δασών!
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και σεβασμό προς τον καταναλωτή, να καινοτομούμε και να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή