Χρυσό βραβείο για την Loulis Food Ingredients στα Impact Bite Awards

Loulis Food Ingredients_Χρυσό βραβείο για την Loulis Food Ingredients στα Impact Bite Awards

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, με μεγάλη υπερηφάνεια λάβαμε το χρυσό βραβείο μαζί με τον συνεργάτη μας BEWISE, στην κατηγορία «Λύσεις για Big Data & Business Analytics» των IMPACT BITE AWARDS για την εφαρμογή του εργαλείου Business Intelligence «Microsoft BI» που μας δίνει τη δυνατότητα να να έχουμε γρήγορα σταθερές αναφορές για όλη την εταιρεία, βοηθώντας έτσι το προσωπικό μας να λαμβάνει σωστές αποφάσεις βάσει δεδομένων.

Η πρόκληση ήταν να μπορέσουμε να διαχειριστούμε πολλά δεδομένα μέσω ενός εργαλείου που θα απλοποιούσε τον χειρισμό τους και με τη βοήθεια των BeWise, SAP και Microsoft BI το πετύχαμε!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ψηφιακή εξέλιξη της εταιρείας μας είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης μας τα επόμενα χρόνια και αυτό το βραβείο έρχεται ως επισφράγηση της συνολικής προσπάθειας αλλά κυρίως των τμημάτων πληροφορικής και οικονομικών της εταιρείας μας!

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή