Δίπλα στους κτηνοτρόφους του Νομού Μαγνησίας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Loulis Food Ingredients_Δίπλα στους κτηνοτρόφους του Νομού Μαγνησίας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Η εταιρεία μας, με δύο αιώνες παρουσίας στην Ελλάδα, πολύχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και με υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, βρίσκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων του νομού Μαγνησίας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Διαθέσαμε περισσότερα από 55 τόνους πίτυρα, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας κτηνοτρόφους που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τις καταστροφικές συνέπειες των ακραίων καιρικών συνθηκών που έπληξαν πρόσφατα τη χώρα μας. Συγκριμένα, προχωρήσαμε σε δωρεά άνω των 27 τόνων πιτύρων στους πληγέντες κτηνοτρόφους στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και σε πάνω από 30 τόνους στη Κοινότητα Σέσκλου του Νομού Μαγνησίας.
Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία Loulis Food Ingredients κάνει πράξη τη δέσμευση της να στηρίζει και να ενισχύει όλους όσους έχουν ανάγκη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τη μεγάλη οικονομική και οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Σε σύντομη δήλωσή του ο Κοινοτάρχης Σέσκλου κ. Βασίλης Τσιαμήτας αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά της την εταιρεία Loulis Food Ingredients και προσωπικά τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Νίκο Λούλη που δείχνουν, με τη μεγάλη προσφορά ζωοτροφών, την αλληλεγγύη τους στους κτηνοτρόφους της κοινότητας μας, οι οποίοι τόσο σκληρά δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές που μας έπληξαν».
Για εφτά γενιές, η φιλοσοφία της οικογένειας Λούλη ήταν, είναι και θα παραμείνει το να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και να είναι ενεργό κομμάτι της.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή