Δίπλα στους συνεργάτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Loulis Food Ingredients_Δίπλα στους συνεργάτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με δύο αιώνες παρουσίας στην Ελλάδα, πολύχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και με υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της στον νομό Ευβοίας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Η εταιρεία διαθέτοντας περισσότερα από 7.000kg αλεύρι, στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τις καταστροφικές συνέπειες των ακραίων καιρικών συνθηκών που έπληξαν τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, η Μύλοι Λούλη προχώρησε σε δωρεά 280 σακιών αλεύρι στους πληγέντες πελάτες της στον Νομό Ευβοίας.
Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία Μύλοι Λούλη κάνει πράξη τη δέσμευσή της να στηρίζει και να ενισχύει τους συνεργάτες της και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τη μεγάλη οικονομική και οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Για επτά γενιές, η φιλοσοφία της οικογένειας Λούλη ήταν, είναι και θα παραμείνει το να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και να είναι ενεργό κομμάτι της.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή