Δωρεά για την ενίσχυση Εθνικού Συστήματος Υγείας

Loulis Food Ingredients_Δωρεά για την ενίσχυση Εθνικού Συστήματος Υγείας

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία 7 γενιών, και μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς, αισθανόμενη την ανάγκη αλλά και το καθήκον να σταθεί με όσα μέσα μπορεί δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σε αυτήν την εθνική ασύμμετρη απειλή την μάχη με τον COVID-19 (κορονοϊό), στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τις παρακάτω δωρεές:

•30 ICU Bedside Monitors (οθόνες που χρησιμοποιούνται στις ΜΕΘ) και 2 αναπνευστήρες (για την ΜΕΘ), για το Υπουργείο Υγείας
• έναν αναπνευστήρα υψηλής τεχνολογίας, για την ΜΕΘ του Αχιλλιπούλειου Νοσοκομείου Βόλου
•ενισχυμένες χειρουργικές μπλούζες, φορητά monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργειών, ηλεκτροκαρδιογράφο τρικάναλο, παλμικά οξύμετρα δακτύλων, στηθοσκόπεια, θερμόμετρα ψηφιακά, χειρουργικούς σκούφους, για τους ιατρούς του Αχιλλιπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Όλη η οικογένεια των Μύλων Λούλη, με δύναμη και αισιοδοξία, είναι εδώ για να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της εθνικής αυτής πρόκλησης, με ευθύνη και σεβασμό στους κανόνες.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή