Δωρεά στο 1ο ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Loulis Food Ingredients_Δωρεά στο 1ο ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Η Loulis Food Ingredients, μετά από αίτημα του διευθυντή κ. Γ. Καπράνα, του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού, προχώρησε άμεσα στην παράδοση εξοπλισμού με σκοπό την υποστήριξη των μαθητών και νέων σπουδαστών της τοπικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 εκπρόσωποι της εταιρείας, ο κ. Λεωνίδας Κοζανίτης, Διευθυντή Αλευρόμυλου Σούρπης και ο κ. Γιάννης Μπόνος Προϊστάμενος Συντήρησης παρέδωσαν στο σχολείο δώδεκα (12) πλήρως εξοπλισμένες εργαλειοθήκες για ηλεκτρολόγους και τριών (3) Meger (ηλεκτρικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της μόνωσης των διάφορων υλικών και εξαρτημάτων ή εγκαταστάσεων).

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, η Loulis Food Ingredients στηρίζει διαρκώς την εκπαίδευση των νεών και συμβάλει ουσιαστικά στην απόκτηση ακόμη περισσοτέρων και πιο εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων των μαθητών.

Όπως δήλωσε και ο διευθυντής κ. Καπράνας στην ευχαριστήρια δήλωσή του: «Για μια ακόμη φορά η συγκεκριμένη επιχείρηση ευαισθητοποιείται προσφέροντας χρήσιμο εξοπλισμό για το σχολείο και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών να ανταποκριθούν επάξια στο έργο που εκτελούν με στόχο την απρόσκοπτη παροχή γνώσεων και την πληρέστερη επαγγελματική κατάρτιση των μαθητών μας».

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή