Δωρεά πυροσβεστικού εξοπλισμού

Loulis Food Ingredients_Δωρεά πυροσβεστικού εξοπλισμού

Η Loulis Food Ingredients επιθυμώντας να είναι αρωγός στην αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων του Πυροσβεστικού Σώματος την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 διέθεσε στο Κλιμάκιο Δρυμώνας-Αλμυρού ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί πρωτίστως για την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και κατά περίπτωση για όπου κριθεί επιχειρησιακά απαραίτητο, σε επίπεδο νομού ή και Περιφέρειας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Loulis Food Ingredients κ. Νίκος Λούλης: «Παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας με σεβασμό στις αξίες, στην παράδοση, στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και ως περαιτέρω έκφραση της έμπρακτης ευαισθητοποίησης που επιδεικνύει το Πυροσβεστικό Σώμα με τις δράσεις του και την αποστολή του, αναπτύξαμε τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα αγαστή συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνας. Στα πλαίσια αυτά έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις-εκπαιδεύσεις, με σκοπό τόσο την ενημέρωση των εργαζομένων μας για τις ενδεικνυόμενες μεθόδους και μέσα πυρασφάλειας στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις μας, όσο και για την πρακτική εξάσκηση των πυροσβεστικών υπαλλήλων».

Η Loulis Food Ingredients για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίζει και να ενισχύει την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον, ενώ στοχεύει στην ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης στην καθημερινή της λειτουργία, συμβάλλοντας θετικά στην ευημερία των μελλοντικών γενεών.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή