Έναρξη κατασκευής σιλό στην Βουλγαρία

Loulis Food Ingredients_Έναρξη κατασκευής σιλό στην Βουλγαρία

Η Μύλοι Λούλη στις 12 Απριλίου 2021 μέσω της θυγατρικής της, Loulis Mel-Bulgaria EAD, ξεκίνησε εργασίες για την κατασκευή σιλό δημητριακών, χωρητικότητας 7.000 τόνων, σε ιδιόκτητο οικόπεδο που βρίσκεται στη βιομηχανική́ ζώνη του Bozhurishte, στη Σόφια Βουλγαρίας.
Το κόστος της επένδυσης έχει προϋπολογισθεί στα €2,8 εκατ. Η Βουλγαρία σήμερα είναι μια από τις βασικές χώρες παραγωγής μαλακών σιτηρών στη Βαλκανική χερσόνησο, εξάγει άλλωστε εκατομμύρια τόνους ετησίως. Καθώς η Ελλάδα είναι ελλειμματική στην παραγωγή μαλακού σίτου, σε σχέση με τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και βασίζεται στις εισαγωγές, η Μύλοι Λούλη σκοπεύει μέσω αυτής της επένδυσης να μπορεί να προμηθεύεται και να κάνει διαλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων σιτηρών απευθείας από την πηγή.
Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της εκπληρώνοντας σταθερά μια από τις στρατηγικές της προτεραιότητες, ενισχύοντας την διεθνή της δραστηριότητα στη Βουλγαρία.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή