Επίσκεψη φοιτητών στο εργοστάσιο στη Σούρπη, μέλη του διεθνή οργανισμού IAAS

Loulis Food Ingredients_Επίσκεψη φοιτητών στο εργοστάσιο στη Σούρπη, μέλη του διεθνή οργανισμού IAAS

Την Τετάρτη, 13 Απριλίου επισκέφθηκαν το εργοστάσιο στην Σούρπη φοιτητές μέλη του οργανισμού IAAS, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός φοιτητών του κλάδου Γεωπονίας και Τεχνολογίας τροφίμων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του EXCO Meeting 2016, που διοργανώθηκε φέτος στην Ελλάδα, προκειμένου να καθοριστούν οι κατευθυντήριες γραμμές του Διεθνούς Προγράμματος Πρακτικής.


Κατά τη διάρκεια του EXCO Meeting, όπου συμμετείχαν 35 φοιτητές από διάφορες χώρες, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις για τα θέματα του οργανισμού, επισκέψεις σε εταιρείες του κλάδου αλλά και σε άλλα αξιοθέατα του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.


Η ξενάγηση στον Μύλο και ενημέρωση έγινε από τον κο Λεωνίδα Κοζανίτη και οι φοιτητές έφυγαν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή