Ερευνητικό έργο: PREDICT

Loulis Food Ingredients_Ερευνητικό έργο: PREDICT

Η Μύλοι Λούλη σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την Atlantis Engineering, την CORE Innovation και την ΚΕΒΕ Α.Ε. συμμετέχουν σε ένα ερευνητικό έργο με τίτλο PREDICT, που έχει ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2018.
Πρόκειται για ένα ερευνητικό έργο, διάρκειας 30 μηνών, που έχει σαν στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης κινδύνων (risk management) με την ταυτόχρονη αύξηση της διάρκειας ζωής του παραγωγικού μηχανικού εξοπλισμού. Συνδυάζοντας συμβατικούς αισθητήρες, μηχανική όραση και προβλεπτικά μοντέλα βλαβών θα ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα της προβλεπτικής συντήρησης στη Βιομηχανική εγκατάσταση της Σούρπης.
Η Μύλοι Λούλη συμμετέχει στο έργο ως τελικός χρήστης, μελετώντας την αποτελεσματικότητα εφαρμογής των προβλεπτικών αυτών μοντέλων στη γραμμή διαχωρισμού πρωτεϊνών ALPINA.
Ελπίζουμε το έργο αυτό να ευοδωθεί και να μας βοηθήσει να εισέλθουμε λίγο πιο βαθιά στην εποχή του Industry 4.0, αναπτύσσοντας το δικό μας Εργοστάσιο του Μέλλοντος.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή