Εθελοντική αιμοδοσία Κερατσίνι-Σούρπη

Loulis Food Ingredients_Εθελοντική αιμοδοσία Κερατσίνι-Σούρπη

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, η Μύλοι Λούλη διοργάνωσε την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων της, στις εγκαταστάσεις της στο Κερατσίνι και στη Σούρπη, αντίστοιχα. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με σχολαστική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας έναντι του COVID-19 και το αποτέλεσμα της αιμοδοσίας ήταν να συγκεντρωθούν 47 μονάδες αίματος.
Η εταιρεία μας, εστιάζει στον πλέον ευαίσθητο τομέα αναγκών της δημόσιας υγείας και υλοποιεί πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της αιμοδοσίας και την ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού, υποστηρίζοντας έτσι στην πράξη τον Στόχο 3 των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. για «καλή υγεία και ευημερία».
Ευχαριστούμε θερμά τους 62 εθελοντές αιμοδότες για τη συνεχή, συνεπή και ακούραστη προσφορά τους, καθώς επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Βόλου και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας που ανταποκρίθηκαν με άψογο επαγγελματισμό.
Η αιμοδοσία αποτελεί μια πολύ σημαντική πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς! Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή