Η Loulis Food Ingredients χρυσός χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Bakery & Pastry Awards 2023

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients χρυσός χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Bakery & Pastry Awards 2023

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Bakery & Pastry Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Η εταιρεία μας, Loulis Food Ingredients συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως χρυσός χορηγός, υποστηρίζοντας το θεσμό αυτό αλλά και συνολικά τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Όραμα μας είναι να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή και η αποστολή μας να παράγουμε και να διαθέτουμε ποιοτικές, καινοτόμες και ανταγωνιστικές α’ ύλες.

Σε μια σύντομη δήλωσή του την βραδιά των βραβείων ο κ. Νίκος Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε μεταξύ άλλων: ‘’Ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, λανσάραμε μέσα στο 2022 μία νέα σειρά premium μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με την ονομασία KAIZEN, θέλοντας να βοηθήσουμε κάθε επαγγελματία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρει στους πελάτες του πολλά διαφορετικά προϊόντα, ξεπερνώντας οποιοδήποτε περιορισμό’’.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή