Η Loulis Food Ingredients για ένατη συνεχή χρονιά στη λίστα των True Leaders!

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients για ένατη συνεχή χρονιά στη λίστα των True Leaders!

Η ICAP CRIF βράβευσε τις Εταιρείες και τους Ομίλους που ξεχώρισαν το 2022, με βάση τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους. Ειδικότερα, σε σύνολο 80.000 εταιρειών που εξετάστηκαν για το 2022, η εταιρεία μας βραβεύτηκε, για ένατη συνεχή χρονιά, ως μια από τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2022, είναι μεταξύ των 500 Εταιρειών με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2021 έως το 2022, έχει υψηλό ICAP CRIF Credit Score και βρίσκονται στην κορυφή του κλάδου τους με βάση τον κύκλο εργασιών. Μπράβο σε όλους όσους συνεισφέρουν σε αυτό το αποτέλεσμα και επιβραβεύουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Loulis Food Ingredients!
Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκε ο κ. Ανδρέας Τσέλος, Διευθυντής Ποιότητας Ομίλου & Εργοστασίου Κερατσινίου, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας μας και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή