Η Loulis Food Ingredients για όγδοη συνεχή χρονιά στη λίστα των True Leaders!

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients για όγδοη συνεχή χρονιά στη λίστα των True Leaders!

Η Loulis Food Ingredients για όγδοη συνεχή χρονιά βραβεύτηκε ως «True Leader».
Η ICAP CRIF βράβευσε τις Εταιρείες και τους Ομίλους που ξεχώρισαν το 2021, με βάση τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους. Ειδικότερα, σε σύνολο 30.000 εταιρειών που εξετάστηκαν για το 2021, βραβεύτηκαν οι Εταιρείες και Όμιλοι που πληρούν τα ακόλουθα αντικειμενικά κριτήρια:
• Περιλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2021
• Είναι μεταξύ των 500 Εταιρειών ή 150 Ομίλων με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2020 έως το 2021
• Βρίσκονται στην κορυφή του κλάδου τους με βάση τον κύκλο εργασιών
• Έχουν υψηλή βαθμολογία ICAP CRIF
Μπράβο σε όλους όσους συνεισφέρουν σε αυτό το αποτέλεσμα και επιβραβεύουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Loulis Food Ingredients!

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή