Η Loulis Food Ingredients κοντά στους συνανθρώπους της και το 2022 στηρίζοντας και γεμίζοντας χαμόγελα στα παιδιά και σε άτομα με αναπηρία

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients κοντά στους συνανθρώπους της και το 2022 στηρίζοντας και γεμίζοντας χαμόγελα στα παιδιά και σε άτομα με αναπηρία

Η Loulis Food Ingredients με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της συνέχισε αδιάκοπα και το 2022 να προσφέρει, να στηρίζει και να γεμίζει χαμόγελα σε παιδιά και άτομα με αναπηρίες σε δομές κοινωνικής φροντίδας. Συγκεκριμένα, στήριξε περισσότερους από 245 φορείς, εκ των οποίων 20 φορείς για παιδιά με ειδικές ανάγκες, διαθέτοντας πάνω από 95 τόνους αλεύρων για τη σίτιση ανθρώπων σε ανάγκη.
Επίσης υποστήριξε δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη της σπατάλης των τροφίμων και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, από την σκοπιά των σημαντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαχειρίστηκε και διάθεσε με υπευθυνότατα 5 τόνους προϊόντα της εταιρείας με μικρότερη διάρκεια ζωής, προλαβαίνοντας με επιτυχία την απόρριψη τους, με οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας. Τα Χριστούγεννα η Loulis Food Ingredients διέθεσε το ποσό που αντιστοιχεί στα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων 2022 στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να μην πηγαίνει «ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ» και ενίσχυσε σημαντικά το έργο του για την καταπολέμηση της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού και την αξιοποίησή του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.
Η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Loulis Food Ingredients δήλωσε: «Για ακόμα μια χρονιά βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους δωρεάν αλεύρι, το βασικό αγαθό διατροφής. Με όραμα μας την δημιουργία αξίας στην ανθρώπινη διατροφή συνεχίσαμε να συνεισφέρουμε σε πρωτοβουλίες που προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες και συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους. Ο συνολικός κοινωνικός αντίκτυπος των δράσεων μας είναι δύσκολο να μετρηθεί ακριβώς. Αποτυπώνεται όμως καθημερινά με τα αμέτρητα χαμόγελα των ανθρώπων κάθε ευπαθούς κοινωνικής ομάδας, που έχουν λάβει δωρεάν αλεύρι μέσω των κοινωφελών φορέων, που έχουν αποδεχτεί τις δωρεές μας σε όλη την Ελλάδα».

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή