Η Loulis Food Ingredients κοντά στους συνανθρώπους της και το 2023 στηρίζοντας και γεμίζοντας χαμόγελα στα παιδιά και σε άτομα με αναπηρία

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients κοντά στους συνανθρώπους της και το 2023 στηρίζοντας και γεμίζοντας χαμόγελα στα παιδιά και σε άτομα με αναπηρία

Η Loulis Food Ingredients με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της συνέχισε αδιάκοπα και το 2023 να προσφέρει, να στηρίζει και να γεμίζει χαμόγελα σε παιδιά και άτομα με αναπηρίες σε δομές κοινωνικής φροντίδας. Συγκεκριμένα, στήριξε περισσότερους από 236 φορείς, εκ των οποίων 30 φορείς για παιδιά με ειδικές ανάγκες, διαθέτοντας πάνω από 200 τόνους αλεύρων για τη σίτιση ανθρώπων σε ανάγκη.


Επίσης υποστήριξε δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη της σπατάλης των τροφίμων και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, από την σκοπιά των σημαντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαχειρίστηκε και διάθεσε με υπευθυνότατα 9 τόνους προϊόντα της εταιρείας με μικρότερη διάρκεια ζωής, προλαβαίνοντας με επιτυχία την απόρριψη τους, με οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας. Επίσης πρόσφερε 25.310 μερίδες φαγητού στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να μην πηγαίνει «ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ» και ενίσχυσε σημαντικά το έργο του για την καταπολέμηση της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού και την αξιοποίησή του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.


Τα Χριστούγεννα η Loulis Food Ingredients διέθεσε το ποσό που αντιστοιχεί στα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων 2023 στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών του Νομού Μαγνησίας.


Η κα Λήδα Μαλικέντζου, Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας (ESG) και Επικοινωνίας της Loulis Food Ingredients δήλωσε: «Και το 2023 σταθήκαμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώσαν δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους δωρεάν αλεύρι, το βασικό αγαθό διατροφής. Με όραμα μας τη δημιουργία αξίας στην ανθρώπινη διατροφή συνεχίσαμε να συνεισφέρουμε σε κοινωνικές πρωτοβουλίες. Στόχος μας είναι να προωθούμε και να υποστηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στην ανακούφιση των λιγότερο προνομιούχων κοινωνικών ομάδων, κυρίως σε θέματα διατροφής. Η ενδυνάμωση πρωτοβουλιών που έχουν στο επίκεντρό τους την προσφορά είναι πολύ σημαντική για εμάς και χαιρόμαστε που μπορούμε και εμείς να συμβάλουμε σε περισσότερα χαμόγελα».

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή