Η Loulis Food Ingredients συμμετέχει στην πλατφόρμα IN THE LOOP

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients συμμετέχει στην πλατφόρμα IN THE LOOP

Η Loulis Food Ingredients ακολουθεί πολυετή στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την έχει τοποθετήσει ως προτεραιότητα της, ενσωματώνοντας τις αρχές ESG. Η εταιρεία εντάχθηκε στην πλατφόρμα "In the Loop", που αποτελεί πρωτοβουλία του ομίλου Πλαστικά Θράκης, για την ανακύκλωση των πλαστικών απορριμμάτων των αποθηκών της.
Στόχος της είναι η συστηματική συλλογή και ο διαχωρισμός των πλαστικών απορριμμάτων της παραγωγής σε νέα προϊόντα, κλείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής του πλαστικού.
Με τη συμμετοχή της Loulis Food Ingredients στην πλατφόρμα “In the Loop”, αποδεικνύεται εμπράκτως ότι η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των διεργασιών και των προϊόντων της με την ταυτόχρονη αύξηση της χρήσης πιστοποιημένων βιώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών αποτελεί στρατηγική της προτεραιότητα.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή