Η Loulis Food Ingredients συνεχίζει να συνεισφέρει στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας

Loulis Food Ingredients_Η Loulis Food Ingredients συνεχίζει να συνεισφέρει στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 η Loulis Food Ingredients διοργάνωσε την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων της, στις εγκαταστάσεις της στο Κερατσίνι και στη Σούρπη αντίστοιχα. H εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο και το αποτέλεσμα της φετινής διοργάνωσης ήταν να συγκεντρωθούν 42 μονάδες αίματος.
Η Loulis Food Ingredients εστιάζει στον πλέον ευαίσθητο τομέα αναγκών της δημόσιας υγείας και υλοποιεί πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της αιμοδοσίας και την ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού, υποστηρίζοντας έτσι στην πράξη τον Στόχο 3 των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. για «καλή υγεία και ευημερία».
Ευχαριστεί θερμά τους 55 εθελοντές αιμοδότες για τη συνεχή, συνεπή και ακούραστη προσφορά τους, καθώς επίσης και το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Βόλου και το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας που ανταποκρίθηκαν με άψογο επαγγελματισμό.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή