Η Μύλοι Λούλη εξελίσσεται!

Loulis Food Ingredients_Η Μύλοι Λούλη εξελίσσεται!

Η εταιρεία «Μύλοι Λούλη», πιστή στη συνεχή ανάπτυξη που την χαρακτηρίζει μέσα στα 240 χρόνια ιστορίας της, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ένα ακόμη μεγάλο βήμα εξέλιξης και προσαρμογής στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς.

Έχοντας εντάξει από το 2015 στο δυναμικό της την εταιρεία «Kenfood ΑΒΕΕ», η Μύλοι Λούλη ΑΕ σήμερα παράγει, συσκευάζει και διανέμει πολλά προϊόντα πέραν των αλεύρων. Μεταξύ άλλων παράγει για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική προϊόντα όπως μείγματα, βελτιωτικά, βάσεις για παγωτό, αλμυρές και γλυκές γεμίσεις, επικαλύψεις για χρήση σε ζαχαροπλαστική και πολλά ακόμη. Μάλιστα, μέσω των προϊόντων και του δικτύου της «Kenfood ΑΒΕΕ», η εταιρεία έχει τη δυνατότητα πολλές φορές να ξεπερνάει ακόμη και τα όρια της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και έτσι παράγει ακόμη και προϊόντα, όπως βάσεις για χρήση στη μαγειρική ή για χρήση σε vegan προϊόντα διατροφής.

Οι νέες αυτές δυνατότητες της εταιρείας μας, τόσο παραγωγικά όσο και σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα τα τελευταία χρόνια να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας, να αναπτυχθούμε σε νέες αγορές αλλά και να αναπτύξουμε τις εξαγωγές μας. Πλέον, έχοντας άριστα προϊόντα, τόσο σε επίπεδο αλεύρου όσο και σε επίπεδο μειγμάτων και πρώτων υλών, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον επαγγελματία πελάτη της αγοράς τροφίμων με μία πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν και τις παραδοσιακές αλλά και τι νεότερες ανάγκες της διατροφής.

Στη νέα αυτή εποχή της εταιρείας μας, θέλουμε να έχουμε μία εταιρική ταυτότητα, η οποία να μπορεί να αγκαλιάζει το σύνολο των δραστηριοτήτων και των προϊόντων μας. Ως εκ τούτου φέτος η εταιρεία μας αλλάζει όνομα και γίνεται «Loulis Food Ingredients», αντικατοπτρίζοντας έτσι το σύνολο του ποιοι είμαστε. Το όνομα «Μύλοι Λούλη» θα συνεχίσει να υπάρχει στην εταιρεία και θα είναι το brand name για όλα τα επαγγελματικά προϊόντα αλεύρου. Το αλεύρι άλλωστε είναι το βασικό μας προϊόν και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να στηριζόμαστε σε αυτό. Η «Loulis Food Ingredients» όμως αγκαλιάζει όλα τα brands που έχουμε και πιο συγκεκριμένα, το «Μύλοι Λούλη» για τα άλευρα προς επαγγελματίες του χώρου τροφίμων, το «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» για τα άλευρα προς καταναλωτές, το «Kenfood» για τις πρώτες ύλες & τα μείγματα στο χώρο του HO.RE.CA., το «Easy Bake» για τα μείγματα προς καταναλωτές και το «Kaizen» για τα premium μείγματα προς τους αρτοποιούς.

Η “Loulis Food Ingredients” θα παραμένει πιστή στο όραμα της δημιουργίας αξίας για την ανθρώπινη διατροφή πρωτοπορώντας στο χώρο των πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, πρεσβεύοντας πάντα την ποιότητα, το πάθος, το σεβασμό, την αξιοπιστία, τη συνεχή βελτίωση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή