Η Μύλοι Λούλη για πρώτη φορά στη λίστα των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Loulis Food Ingredients_Η Μύλοι Λούλη για πρώτη φορά στη λίστα των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Η Μύλοι Λούλη, μια εταιρεία με μακρά ιστορία και παράδοση εφτά γενιών, βρέθηκε για πρώτη φορά στη λίστα με τις 20 Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, η οποία συντάσσεται από το Fortune Greece και την KPMG. Η βράβευση των εταιρειών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
Η Μύλοι Λούλη ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τον μετασχηματισμό της σε έναν Όμιλο πρώτων υλών διατροφής, την εταιρική της υπευθυνότητα, την έντονη εξωστρέφειά της και τις εξαγωγές σε περισσότερες από 13 χώρες, τις επενδύσεις στην καινοτομία και την παραγωγική της ενίσχυση. Σε μια δύσκολη δεκαετία, η εταιρεία κατάφερε να έχει έναν κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 107 εκατ. και περισσότερους από 340 εργαζόμενους.
Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε με βάση την εταιρική τους φήμη, έχοντας ως γνώμονα τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά κριτήρια. Μέσα από μια λίστα 319 κερδοφόρων εταιρειών των οποίων ο τζίρος είναι πάνω από 50 εκατ. ευρώ, ξεχωρίζουν οι 20 καλύτεροι, βάσει 9 κριτηρίων: Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών, και Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.
Ο Νίκος Λούλης, Πρόεδρος της Μύλοι Λούλη, δήλωσε σχετικά: «Μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια που η Μύλοι Λούλη βρίσκεται φέτος στη λίστα Most Admirable Companies. Είναι μια διάκριση που επιβεβαιώνει και αναγνωρίζει όλες τις προσπάθειες και τις επενδύσεις που έχουμε κάνει, οι οποίες μας οδήγησαν σε μια νέα εποχή ανάπτυξης. Στη Μύλοι Λούλη με σεβασμό στη δύο αιώνων ιστορία μας, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε υλοποιώντας το όραμά μας, με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα και να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία».

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή