Η Μύλοι Λούλη κοντά στους συνανθρώπους της και το 2021

Loulis Food Ingredients_Η Μύλοι Λούλη κοντά στους συνανθρώπους της και το 2021

Η Μύλοι Λούλη με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της συνέχισε αδιάκοπα και το 2021 να προσφέρει, παρόλο που ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας Covid-19. Συγκεκριμένα, στήριξε περισσότερους από 180 φορείς διαθέτοντας πάνω από 90 τόνους αλεύρων για τη σίτιση ανθρώπων σε ανάγκη, δίνοντας έμφαση στις διατροφικές ανάγκες παιδιών.

Επίσης υποστήριξε δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη της σπατάλης των τροφίμων και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, από την σκοπιά των σημαντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαχειρίστηκε και διάθεσε με υπευθυνότατα 22 τόνους προϊόντα της εταιρείας με μικρότερη διάρκεια ζωής, προλαβαίνοντας με επιτυχία την απόρριψη τους, με οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας.

Η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Μύλοι Λούλη δήλωσε: «Για ακόμα μια χρονιά βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους δωρεάν αλεύρι, το βασικό αγαθό διατροφής. Με όραμα μας την δημιουργία αξίας στην ανθρώπινη διατροφή συνεχίσαμε να συνεισφέρουμε σε πρωτοβουλίες που προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες και συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους, στοχεύοντας στην συνεχή αναβάθμιση των σχέσεων της με αυτές, μέσω δημιουργικού διαλόγου, ώστε να αξιοποιούνται οι συνεργασίες, που οδηγούν σε πολύ περισσότερο ορατά αποτελέσματα από την απλή κάλυψη κοινωνικών αναγκών.»

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή