Η Μύλοι Λούλη στη 16η Artoza

Loulis Food Ingredients_Η Μύλοι Λούλη στη 16η Artoza

Η Μύλοι Λούλη εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα προϊόντων της, με δύο νέα, καινοτόμα προϊόντα. Το μείγμα Low GI Ευ Ζην, ειδικό για ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και το αλεύρι Τύπου 70% Super Δυνατό, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, στη 16η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Artoza, που πραγματοποιήθηκε στο Μetropolitan Expo από 22-25 Φεβρουαρίου.
Σύσσωμη η οικογένεια της Μύλοι Λούλη υποδεχόταν τους πελάτες της καθημερινά, στο ειδικά διαμορφωμένο σε μπυραρία περίπτερο της εταιρείας. Εκεί πρόσφερε ελληνικούς μεζέδες με τη συνοδεία αρτοσκευασμάτων όπως pretzel με το νέο αλεύρι τύπου 70% Super Δυνατό, κριτσίνια με αλεύρι Πολύκαρπο, μπαγκέτα με Extra Rustic και Extra Ζυμωτό αλλά και νόστιμο ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με το νέο μείγμα Low GI Ευ Ζην.
Η Μύλοι Λούλη, με πίστη στο όραμά της να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή και ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, δίνει συνεχώς έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων μοναδικών προϊόντων. Προσφέρει διαχρονικά την πλουσιότερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη, με σκοπό να τον βοηθήσει να διακριθεί σε μια απαιτητική αγορά που συνεχώς εξελίσσεται.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή