Η Μύλοι Λούλη στη Gulfood 2022

Loulis Food Ingredients_Η Μύλοι Λούλη στη Gulfood 2022

Η Μύλοι Λούλη και η Kenfood συμμετείχαν και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, με τεράστια επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2022 στο Ντουμπάι, η οποία διήρκησε από τις 13 έως 17 Φεβρουαρίου, όπου παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις καινοτομίες πίσω από αυτά. Στην έκθεση, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Μύλοι Λούλη - Kenfood για τις πρωτοποριακές

λύσεις και τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία. Ενώ, παράλληλα, οι τεχνικοί της εταιρείας παρουσίασαν μέσω live επιδείξεων στο κοινό τα προϊόντα και τις εφαρμογές τους.Η Gulfood αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε για 26η χρονιά και υποδέχτηκε περισσότερους από 5.000 εκθέτες, φιλοξένησε 120 περίπτερα και 100.000 επισκέπτες από σχεδόν 200 χώρες, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή