Η Μύλοι Λούλη στην Έκθεση Hofex 2019

Loulis Food Ingredients_Η Μύλοι Λούλη στην Έκθεση Hofex 2019

Η Μύλοι Λούλη, στην προσπάθειά της να «ανοίξει» νέους δρόμους εξαγωγών στη μεγάλη αγορά της Ασίας, συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση Hofex 2019, η οποία διοργανώθηκε στο Χόνγκ Κόνγκ και το εκθεσιακό κέντρο Convention and Exhibition Centre, το διάστημα 7-10 Μαΐου.
Από το 1987 η Hofex είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση προσελκύοντας πάνω από 40.000 εμπόρους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών καθώς το Χόνγκ Κόνγκ είναι ο πιο σημαντικός κόμβος της Ασίας. 
Η Μύλοι Λούλη συμμετείχε με τα ομώνυμα επαγγελματικά προϊόντα αλεύρου, τα καταναλωτικά προϊόντα των Μύλων Αγίου Γεωργίου, αλλά και με Α’ ύλες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής της Kenfood.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή