«Ιστορίες του Πειραιά … για τον Πειραιά» στο Μουσείο Λούλη

Loulis Food Ingredients_«Ιστορίες του Πειραιά … για τον Πειραιά» στο Μουσείο Λούλη

Στις «Ιστορίες του Πειραιά … για τον Πειραιά» που διοργανώνονται από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το pireastime.gr στο πλαίσιο του κύκλου δράσεων στην πόλη μας, προστέθηκε μια ακόμα επίσκεψη-ξενάγηση στο «Μουσείο Λούλη» στις εγκαταστάσεις των «Μύλων Αγίου Γεωργίου» στο Κερατσίνι.
Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον σημαντικό αυτό χώρο και να δουν από κοντά τη συλλογή σπάνιων αντικειμένων σχετικά με το σιτάρι, το αλεύρι και το ψωμί και να ξεναγηθούν στις 12 θεματικές ενότητες του Μουσείου και να ενημερωθούν πέρα από το μύθο και την ιστορία για τη διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το 2019 με νέο κύκλο δράσεων για νέες Ιστορίες… Η ξενάγηση καλύφθηκε τηλεοπτικά από συνεργείο της ΕΡΤ.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή