Κοπή Πίτας Εργαζομένων στη Μονάδα Κερατσινίου

Loulis Food Ingredients_Κοπή Πίτας Εργαζομένων στη Μονάδα Κερατσινίου

Σε εξαιρετικό κλίμα υποδεχτήκαμε συναδέλφους και τις οικογένειές τους στο Κερατσίνι προκειμένου να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018. Για τους μικρούς μας φίλους διοργανώθηκε παράλληλα γιορτή, όπου διασκεδαστές απασχόλησαν τα παιδιά με πολλά δημιουργικά παιχνίδια.


Στην όμορφη συνάντηση, η κυρία Εύη Λούλη, Διευθύντρια Καταναλωτικών Πωλήσεων & Marketing, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλή και Παραγωγική Χρονιά. Στη συνέχεια έκοψε την πίτα μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, κληρώνοντας τις δωροεπιταγές σουπερμάρκετ στους εργαζομένους.


Την ημέρα της γιορτής οργανώθηκε επιπλέον επίσκεψη στην έκθεση «Έτσι σώθηκε η Ηλεκτρική... Μια μάχη στην καρδιά της Απελευθέρωσης» που υλοποιείται στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, να ξεναγηθούν στην έκθεση στην οποία παρουσιάζεται η πρώτη περίοδος κατασκευής και λειτουργίας του Σταθμού στα χρόνια του Μεσοπολέμου, η περίοδος της Κατοχής και της Απελευθέρωσης και τη μεταπολεμική ιστορία του εργοστασίου έως το 1960.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή