Κοπή Πίτας Εργαζομένων στη Μονάδα Σούρπης

Loulis Food Ingredients_Κοπή Πίτας Εργαζομένων στη Μονάδα Σούρπης

Σε εξαιρετικό κλίμα υποδεχτήκαμε συναδέλφους και τις οικογένειες τους στο Βόλο προκειμένου να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2018. Για τους μικρούς μας φίλους διοργανώθηκε παράλληλα γιορτή, όπου ξυλοπόδαρος, μάγος και διασκεδαστές απασχόλησαν τα παιδιά με πολλά δημιουργικά παιχνίδια.


Στην όμορφη συνάντηση, η κυρία Εύη Λούλη, Διευθύντρια Καταναλωτικών Πωλήσεων & Marketing, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλή και Παραγωγική Χρονιά. Στη συνέχεια έκοψε την πίτα μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, κληρώνοντας τις δωροεπιταγές σουπερμάρκετ στους εργαζομένους.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή