Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Loulis Food Ingredients_Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ στον Βόλο, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας Loulis Food Ingredients με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα της Loulis Food Ingredients, στις σημαντικότερες στιγμές του 2023, στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής καθώς και τους νέους στόχους για το 2024.
Καλεσμένη της φετινής εκδήλωσης ήταν η κα Βανέσα Αρχοντίδου, η οποία μίλησε για το κλίμα και τον πλανήτη, ως Πρέσβειρα του Eυρωπαϊκού Συμφώνου για το κλίμα. Εξέφρασε την ανησυχία της για το μέλλον των γυναικών ως ιδρύτρια της οργάνωσης, "A Woman Can Be", που προωθεί πρωτοβουλίες για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και την ανησυχία για το αύριο των παιδιών της, ως μητέρα.
Μετά τους χαιρετισμούς και τις βραβεύσεις προϋπηρεσίας και συνταξιοδοτήσεων, ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Λούλη, ο οποίος μετέφερε τις ολόθερμες ευχές του σε όλο το προσωπικό για τη νέα χρονιά.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με άφθονο φαγητό και ποτό για όλους και η όμορφη βραδιά έκλεισε με την κλήρωση της λαχειοφόρου με πολλά πλούσια δώρα.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή