Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Loulis Food Ingredients για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ARTOZA 2023!

Loulis Food Ingredients_Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Loulis Food Ingredients για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ARTOZA 2023!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η έκθεση ARTOZA στο Metropolitan Expo από τις 3-6 Μαρτίου 2023. Η ARTOZA αποτελεί έκθεση σύμβολο για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα της Loulis Food Ingredients, υποδεχόταν τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την δυνατότητα να δοκιμάσουν μερικούς από τους βασικούς αλλά και τους νέους κωδικούς που διαθέτει η εταιρεία και στα τρία επαγγελματικά brands της (Μύλοι Λούλη, Kenfood & Kaizen).
Επιπρόσθετα άξιο αναφοράς είναι οι ζωντανές παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης από τους τεχνικούς της Loulis Food Ingredients. Τα γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα που παράγονταν καθημερινά στο περίπτερο της εταιρείας με μείγματα της νέας premium σειράς Kaizen (κάνοντας την πρώτη επίσημη παρουσίαση τους στο ευρύ κοινό) καθώς επίσης οι εναλλακτικές και πρωτοποριακές προτάσεις σε ψωμιά με άλευρα των Μύλων Λούλη αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού.
Η Loulis Food Ingredients πίστη στο όραμά της να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή και ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, δίνει συνεχώς έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων μοναδικών προϊόντων. Προσφέρει διαχρονικά την πλουσιότερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη, με σκοπό να τον βοηθήσει να διακριθεί σε μια απαιτητική αγορά που συνεχώς εξελίσσεται.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή