Νέα πιστοποιητικά για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης

Loulis Food Ingredients_Νέα πιστοποιητικά για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης

Μια ακόμα μια χρονιά, καταφέραμε με μεγάλη ένταση, εργασία και προσπάθεια, να επιτύχουμε έναν μεγάλο στόχο για την εταιρεία μας, με την πιστοποίηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001: 2015 από την TUV AUSTRIA, για τον μύλο μας στη Σούρπη. Δεν υπήρχε καμία σύσταση και παρατήρηση για τη διαχείριση του εν λόγω προτύπου και όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Ευχαριστούμε όλα τα τμήματα για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που έδειξαν σε αυτό που μας ζητήθηκε. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας που ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και δεσμεύεται και σε επίπεδο προτύπου!
Δείτε το πιστοποιητικό εδώ.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή