Νέα σειρά αλεύρων για πίτσα

Loulis Food Ingredients_Νέα σειρά αλεύρων για πίτσα

Μετά από 9 μήνες έρευνας από την ομάδα μας, πάνω από 4 τόνους προιόντος για δοκιμές και περισσότερους από 25 εξειδικευμένους συνεργάτες από κορυφαίες πιτσαρίες της χώρας που βοήθησαν στην τελική διαμόρφωση των προιόντων, σας παρουσιάζουμε 3 νέα άλευρα TIPO 00 ClassicoTIPO 01 Rustico Πετρόμυλου και Pizza Spolvero, πάντα με την ποιότητα και την υπογραφή της Μύλοι Λούλη!
Η νεά σειρά αλεύρων, σας εγγυάται υψηλές επιδόσεις καθώς και τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα σε κάθε τύπο παραγωγής. Είναι ιδανικά για αυθεντική ιταλική ζύμη πίτσας, για αργή ωρίμανση έως και 120 ώρες αλλά και για ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες. Προσφέρουν σταθερότητα και δίνουν πολύ καλή ελαστικότητα και αντοχή στη ζύμη.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή