Νέο αλεύρι, Αλώνι

Loulis Food Ingredients_Νέο αλεύρι, Αλώνι

Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών και έρευνας δημιουργήσαμε το πιο φίνο, χωριάτικο αλεύρι μας, το «Αλώνι».

Ένα παραδοσιακό, κίτρινο, ψιλοαλεσμένο αλεύρι, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των χωριάτικων αλεύρων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αλεύρι, που οφείλει την μοναδικότητά του στην επιλογή άριστων σιτηρών και στον τρόπο άλεσης τους. Παράγει πολύ γευστικά τελικά αρτοσκευάσματα, με χρυσαφένια κόρα και αφράτη ψίχα με φωτεινό, κίτρινο χρώμα. Εκτός από την μοναδική

γεύση που προσφέρει στα αρτοσκευάσματά, είναι ευκολοδούλευτο, ιδανικό για απλά ζυμωτήρια και ταχυζυμωτήρια, κατάλληλο για προσμίξεις με άλλα άλευρα, παράγει τελικά προϊόντα με πολύ καλή διατηρησιμότητα, έχει μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό (>68%) αλλά και είναι ιδανικό τόσο για απευθείας αρτοποίηση όσο και αρτοποίηση αργή ωρίμανσης. 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή