Νέο Αλεύρι για Κρουασάν από τη Μύλοι Λούλη

Loulis Food Ingredients_Νέο Αλεύρι για Κρουασάν από τη Μύλοι Λούλη

Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών και έρευνας δημιουργήσαμε για πρώτη φορά ένα ειδικό αλεύρι από μαλακά σιτηρά πολυτελείας, για την παραγωγή αυθεντικού Γαλλικού Croissant βουτύρου, χωρίς να απαιτείται η ανάμειξη με άλλο αλεύρι! Το συγκεκριμένο αλεύρι παράγει πολύ δυνατές ζύμες με μεγάλη ελαστικότητα ικανές να αντέξουν μεγάλη μηχανική καταπόνηση και πολλά προστιθέμενα υλικά, ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικά γευστικό τελικό προϊόν με άρτια διόγκωση.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρασκευή λαχταριστών κρουασάν τόσο προστοφαρισμένων όσο και κατεψυγμένων.

Ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν για αφράτα και τραγανά κρουασάν Γαλλικού τύπου με πολύ καλό όγκο, πολύ καλή κυψέλωση και ωραίο χρώμα!

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή