Ο κ. Kalin Yonov αναλαμβάνει ως Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Μύλοι Λούλη

Loulis Food Ingredients_Ο κ. Kalin Yonov αναλαμβάνει ως Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Μύλοι Λούλη

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Kalin Yonov αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της βουλγαρικής θυγατρικής της Μύλοι Λούλη ΑΕ, «Loulis Mel Bulgaria».
Η «Loulis Mel Bulgaria» κατέχει και λειτουργεί μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα άλεσης αλεύρων - Μύλο στην πόλη General Toshevo στη Βορειοανατολική Βουλγαρία. Η εταιρεία το 2020 - πρώτο έτος λειτουργίας της, δημιούργησε έσοδα περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ επεξεργάστηκε περίπου 21.000 τόνους σίτου και απασχόλησε 40 άτομα.
Ο κ. Kalin Yonov, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε σε κορυφαίες θέσεις, για περισσότερα από 10 χρόνια, σε θυγατρικές των Βαλκανίων του ελληνικού-βελγικού ομίλου επεξεργασίας μετάλλων Viohalco. Πρόσφατα, μέσα από τη θέση του CEO στη Belovo Paper Mill SA, κορυφαίου παραγωγού προϊόντων υγιεινής FMCG, διεύρυνε τον τομέα της εξειδίκευσής του. Μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες και λαμβάνει αυτόν τον μήνα τον τίτλο του MBA στη Στρατηγική Διαχείριση από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας.
Έχοντας ευρεία γενική εμπειρία διαχείρισης στον επαναπροσδιορισμό της οργανωτικής δομής, στην ανάπτυξη πωλήσεων, στη διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού και στη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων, ο κ. Yonov θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της Μύλοι Λούλη για τη μελλοντική ανάπτυξή της στη Βουλγαρία.
Ο κ. Νίκος Λούλης, Πρόεδρος της Μύλοι Λούλη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον κ. Yonov στην ομάδα μας. Ο Kalin είχε μια εξαιρετική επαγγελματική καριέρα σε ηγετικές εταιρείες του χώρου της πρωτογενούς παραγωγής, ενώ η εμπειρία του σε υψηλού επιπέδου δραστηριότητες μπορεί να προσθέσει μόνο αξία στην επιχείρησή μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Kalin έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος, τα οποία διασφαλίζουν ότι ταιριάζει στον οργανισμό μας. Είμαι βέβαιος ότι με τη μεγάλη ομάδα που έχουμε στη "Loulis Mel Bulgaria" και την εκπληκτική υποστήριξη από την ομάδα μας στη “Μύλοι Λούλη,” ο Kalin θα είναι σε θέση να καθοδηγήσει την εταιρεία δυναμικά μπροστά. Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Ταρναρά, ο οποίος παρέδωσε στον κ. Kalin Yonov. Ο Δημήτρης έχει καθοριστική σημασία για τη δημιουργία της Βουλγαρικής θυγατρικής μας και των δραστηριοτήτων της και υπήρξε βασικό κομμάτι για την επιτυχία μας. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τον Δημήτρη στην Ελλάδα όπου θα προαχθεί σε αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου».
Ο κ. Kalin Yonov, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος σχολίασε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στον Όμιλο εταιρειών της Μύλοι Λούλη. Η Μύλοι Λούλη συνδυάζει τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες με τη λιτή εταιρική δομή, μια βραβευμένη συνταγή για υψηλή ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών. Προχωρώντας προς τα εμπρός, οι προσπάθειές μου θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη ενός δυναμικού επιχειρηματικού σχεδίου που θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της Loulis Mel Bulgaria».
Ο κ. Δημήτρης Ταρναράς, απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος σχολίασε: «Ήταν για μένα προνόμιο άλλα και πρόκληση να συντονίσω την εκκίνηση του εργοστασίου μας στη Βουλγαρία. Ήταν μια μοναδική εμπειρία και φέραμε σε πέρας ένα υπέροχο ομαδικό έργο. Ο κ. Yonov μπορεί να στηρίζεται στην πλήρη υποστήριξή μου για μια ομαλή μετάβαση της διοίκησης καθώς παραμένω μέρος του ομίλου Μύλοι Λούλη ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος».

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή