Ομιλία του Προέδρου της «Μύλοι Λούλη» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Loulis Food Ingredients_Ομιλία του Προέδρου της «Μύλοι Λούλη» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ήταν το θέμα που παρουσίασε ο κος Νίκος Λούλης σε ομιλία του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο σεμιναρίου του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη».


Έχοντας ως βάση την προσωπική εμπειρία διαδοχής, ο πρόεδρος της «Μύλοι Λούλη» τόνισε τη σημασία που έχει ο σεβασμός στην παράδοση, τις αξίες και τις αρχές αλλά και η εργατικότητα, προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στις οικογενειακές επιχειρήσεις.


Στη συζήτηση που ακολούθησε της ομιλίας, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έδειξαν έντονο προβληματισμό για το θέμα της διαδοχής αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για τον σημαντικότερο λόγο για τον οποίο οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν ανεξαρτήτως μεγέθους.


Αναγνωρίζοντας την αξία των νέων για το μέλλον της κοινωνίας μας, η «Μύλοι Λούλη» στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες και συγχαίρει τους φοιτητές για την καθημερινή τους προσπάθεια.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή