Πεζοπορία στο Πήλιο

Loulis Food Ingredients_Πεζοπορία στο Πήλιο

Στις 25/10/2015 είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μία όμορφη Κυριακή με συναδέλφους και κάποιους τολμηρούς μικρούς μας φίλους, σε μία καταπληκτική διαδρομή από τον Αγ. Ονούφριο προς το Πήλιο.


Μετά από 2 ώρες ανάβασης καθίσαμε για καφέ και πρωινό στην κεντρική πλατεία της Μακρινίτσας, έτσι ώστε να ανακτήσουμε δυνάμεις και πάρουμε τον κατηφορικό δρόμο της επιστροφής.


Ο δρόμος της επιστροφής μας αποζημίωσε ακόμη περισσότερο, αφού διασχίσαμε μονοπάτια με έντονη βλάστηση, ρυάκια και εκπληκτική θέα στον Παγασητικό.
Σε ένα χαλαρό κλίμα και μετά από αυτή την αναζωογονητική εμπειρία στη φύση, ειπώθηκαν και πολλές ιδέες για τις επόμενες διαδρομές!

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή