Ποδόσφαιρο, Ράφτιγνκ και Σεμινάρια Πωλήσεων στο Καρπενήσι

Loulis Food Ingredients_Ποδόσφαιρο, Ράφτιγνκ και Σεμινάρια Πωλήσεων στο Καρπενήσι

Μεσημέρι Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου τα τμήματα πωλήσεων και Τεχνικής Υποστήριξης της "Μύλοι Λούλη" ήταν πανέτοιμα και αναχώρησαν για την εκπαιδευτική εκδρομή τους στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, για την παρακολούθηση σεμιναρίου πωλήσεων.

Το καλωσόρισμα έγινε με ένα δείπνο σε ταβέρνα της περιοχής όπου οι εργαζόμενοί μας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γεμίσουν μπαταρίες για την «δύσκολη και απαιτητική» ημέρα που τους περίμενε.

Οι οδηγίες για το ράφτινγκ στον Ταυρωπό ποταμό ήταν σαφής. Παλιά παπούτσια, μαγιό, t shirt και η ώρα της κατάβασης είχε φτάσει. Στο τέλος οι περισσότεροι ήταν ενθουσιασμένοι, κάποιοι ανακουφισμένοι που βγήκαν σόι από αυτήν την ιστορία... όλοι όμως μίλησαν για μια πολύ όμορφη εμπειρία και αυτό είναι κάτι που χαροποίησε όλους ιδιαίτερα!

Ακολούθησε φιλικός ποδοσφαίρου για αυτούς που άντεξαν και μετά... φαΐ και ξεκούραση. Η εκδρομή του προσωπικού μας ολοκληρώθηκε με σεμινάριο πωλήσεων που στόχο είχε να βελτιωθούν οι τεχνικές πωλήσεων σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή