Σεμινάριο «Εδέσματα με αλεύρι Extra Rustic & Σκληρό Πετρόμυλου» από τη Μύλοι Λούλη

Loulis Food Ingredients_Σεμινάριο «Εδέσματα με αλεύρι Extra Rustic & Σκληρό Πετρόμυλου» από τη Μύλοι Λούλη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαρτίου το σεμινάριο αρτοποίησης με θεματολογία «Εδέσματα με αλεύρι Extra Rustic και Σκληρό Πετρόμυλου», στην αίθουσα επιδείξεων της «Μύλοι Λούλη» στο Κερατσίνι Αττικής.

Οι τεχνικοί αρτοποίησης της εταιρείας κ. Σαράντος Λάμπρου και κ. Δημήτρης Φραγκογιάννης, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου συνταγές για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με τα δύο αυτά άλευρα, όπως Μανιάτικο και Μοναστηριακό ψωμί, κριτσίνια γλυκά αλλά και πικάντικα, καθώς και πολλές ακόμα συνταγές, οι οποίες ενθουσίασαν γευστικά τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, ο Δημήτρης Φραγκογιάννης, παρουσίασε τις προτάσεις του για ιδιαίτερες γεμίσεις σάντουιτς, με μπαγκετίνι και τσιαπάτα Extra Rustic.

Η Μύλοι Λούλη, επενδύοντας στην εκπαίδευση των αρτοποιών και στεκόμενη πάντα στο πλευρό τους, πραγματοποιεί συχνά σεμινάρια με σκοπό να ενημερώσει τους πελάτες αρτοποιούς της για τις νέες τάσεις στο χώρο αλλά και για να τους εκπαιδεύσει πάνω σε νέες συνταγές έτσι ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στην κορυφή των εξελίξεων! 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή