Σεμινάριο “Σαρακοστιανά Αρτοποιήματα”

Loulis Food Ingredients_Σεμινάριο “Σαρακοστιανά Αρτοποιήματα”

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο "Σαρακοστιανά Αρτοποιήματα" που διοργάνωσε η Μύλοι Λούλη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας στο Κερατσίνι.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν από τους τεχνικούς της εταιρείας κ.Λάμπρου και κ.Φραγκογιάννη, συνταγές για 4 διαφορετικά είδη λαγάνας, του παραδοσιακού αυτού εθίμου που πρωταγωνιστεί στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας.

Ακόμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και την παρασκευή ταχινόπιτας, του λαχταριστού γλυκού εδέσματος που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια των νηστειών της Σαρακοστής.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή